Designteamet inspirerar

Mina två tjejer i designteamet har scrappat lite mer och här kommer en varsin LO från dem:

Elin/Pylle har gjort en layout om när dottern lekte med kottar eller som hon kallade dem "Otte"

image69

Det rosa cardstocket i grunden är "Prismatics - Pink iced", det vita som pylle gjort egen scallop av är "Prism - oxford white". Det är bara å klippa egna vågor och om man inte vågar det (hihi) så kan man köpa färdig scallop. finns under "Papper enfärgad CS" - "BZ scallop" där finns både vit, mörkbrun och svart som är lite större och har hål i sig. Rubriken är utstansad i mörkbrun cardstock.

De mönstrade papprena som Pylle använt är "Imagination Projekt" - "Midtown South - Shopping on Fifth Avenue" och "Midtown South - Commerical Vehicles only". Ugglorna har hon klippt ut från ett papper från Sassafras Lass och journalingcirkeln har hon ritat själv på en bit vit cardstock.



Åsa/Asali har åxå scrappat en LO denna månad och även hon har använt sin dotter som motiv. Det är en layout om när åsa försökte få ltie fina vårfoton på sin dotter och nog tycker jag hon lyckades bra :-D

image70


Åsa har använt sig av ett mörkbrunt cardstock i grunden som heter "Prism - coco" pappret med ugglorna är "Sassafras Lass - Honybunch" och det rosa mönstrade är "My minds eye - "Bliss" Love of my life Floral/Hot pink". Det är kul å se hur bra det går att blanda olika tillverkare och att man inte ska stirra sig blind på att använda samma serie men om man själv tycker att det är svårt att färgmatcha så är det ju bra med lite hjälp på traven.

Dekorerat har åsa gjort med ett journalingkort från "My mind eye" och olika blommor från "Prima marketing". I övrigt har hon använt sig av minibrads från american crafts, floss och utstansade minitags. Rubriken är letterstickers från "Basic grey" - "Blush".


Nu är det snart exakt 2 dygn kvar av våran skisstävling :-D var med du åxå :-D



///Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0