NY TÄVLING!!!

Nu äntligen kommer den nya tävlingen.

Denna gången slår vi till på en Lifttävling och layouten som ni ska lifta är en LO som Asali i designteamet gjort.


"Go'bit"
image248

Att scraplifta innebär att bli inspirerad, det kan man ju bli av hela eller delar av layouten, kanske väljer man att inspireras av rubrikval, färgkombo eller papprenas placering.


*Din LO vill jag ha senast den 18/5 kl 23:59,
*Skicka den till min mail hanna_marie_larsson@hotmail.com 
*Märk mailet med "Liften Go'bit".
*Juryn består av mig och mitt DT 
*Max 2 bidrag/person


Bidragen kommer löpande läggas upp i shopens blogg och då är det fritt att lägga upp sin LO i sin egen blogg eller i sitt galleri m.m.


Denna tävling är öppen för både digiscrap coh vanlig scrapping, kort, altered och layouter, allt är välkommet!!!

*Priset är ett Hemligt paket som går i Vårens tecken. (Till ett värde av 200kr)///Hanna

Inspiration

Nu kommer de lite inspiration från tjejerna i design teamet igen :-) och först ut har vi Asali/Åsa

"Asali"
image245

Här har Asali visat hur man kan macha papper från flera olika tillverkare eller serier utan problem, det rosa pappret och det bruna med prickar är samma papper fast fram och baksida. Det heter "Pop culture - Dot candy" från KImemories. Det turkos/bruna är även det ett KImemories men från "Love Elsie!" och heter "ZOE-Sketch book". det ljusrosa pappret med vit kant heter "Garden Party - DieCut" och kommer från Making memories.

Tagen är utstansad i pappret "Bazzil - criss cross - pistachio" och baspappret är ett "Bazzil - Canvas - pinecone". Hjärtat är en chipsticker från Basic grey - Sugared. Diverse blommor från Prima, large brads från American crafts i brown sugar, minibrads från Making memories (Pastell), Turkos scrappers floss och "mitt nick" är skriver med alfabetsstickers från "Basic grey - blush".Sen har vi två alster från Pylle/Elin, en layout och ett kort.

"Välkommen"
image246

Ett litet välkomstkort till en prinsessa kanske? Här har även Elin använt papper från flera olika tillverkare, "Prinsess" pappret kommer från EK success och finns under övriga tillverkar i butiken. Det prickiga är "Rusty pickle" "Pirate Princess - Elisabeth Swan", det svart/turkosa är från Making memories och heter "5th Avenue - Sophia Flocked Leaves" och sedan har hon använt två olika cardstock, ett "Prism - Pink iced" och ett "Bazzil - criss cross - lily White".

I övrigt har hon använt Blommor från Prima, ett chipstickers hjärta från "Basic grey - sugared" och minibrads från Making memories. Hon har även stämplat med magnetstämplarna "Rummage".


Över till layouten "Tillsammans"
image247

Här har Pylle fått lekt loss med basic greys serie "Sugared" papprena från den serien som hon använt heter: "Dumpling", "Loved" och "Luscious". Hjärtanen och fotohörnet är även de från Sugared-serien, det är chipstickers även här. Perfekta självhäftasnde chipboarddekorationer.

Pylle har även använt "Prism - sugar cream", minibrads från making memories, ett journalingblad från ett spiral journalingblock och så har hon sytt med sin symaskin.Hoppas ni blir inspirerade av brudarna :-)Jag har fått frågor om när nästa tävling kommer och det gör den nu snart jag lovar, denna tävling kommeri nte sluta den 30/4 utan i mitten av Maj eftersom jag och mina brudar är på mässan i gävle första helgen i Maj och har således ganska fullt upp både före det och efter det och inte så mycket tid för röstning ;-) så y tävling kommer inom ett par dagar med slutdatum i miten av maj.


//Hanna


Spiral Journaling - Noteworthy


Hej allihopa, var bara tvungen å visa att jag fått in denna:Har personligen länge suktat efter ett sånt journalingblock å nu fanns de att få tag på även här i sverige :-D


De ligger under nyheter v.16

Vinnaren i skisstävlingen


JAAA! äntligen har vi röstat fram en vinnare :-D de var ju itne så lätt så de tog en stund :-p
Vi har en Vinnare som vinner ett presentkort på 200kr att handla för i Butiken
Vinnaren är....


.........


"Snöyra" av Camilla E
image239


GRATTIS säger jag och mina två DT-tjejer!

Juryns motivering:

En härlig tolkning av skissen, där man ser att hon följt den lite men ändå vågat sväva ut. Härligt vintrig oc perfekt dekorerat utan att bli för mycket. EN kanon layout!


Topp 5:

1. Camilla Ekman

2. HannaP

3. Sosofofie

3. Missmian

4. Josefin (Jo79)

5. Karin Enestig

Tack till alla som ville vara med och håll ögonen öppna efter nästa tävling :-)


Camilla, maila mig på hanna_marie_larsson@hotmail.com


En massa tävlingsbidrag

Ja eftersom blogg.se har bytt servrar eller vad de var de höll på med så har jag inte kunnat ladda upp några tävlingsbidrag tidigare i helgen så nu kommer en hel radda.


"Modell" av av Martina Mimic
image222


"Badpojkar" av Pia/engdam
image223


"Ellen" av Helena
image224


"gubbe" av Lotta
image225


"denna eviga väntan" av Sonja T/rastom32
image226


"happy moments" av Maria
image227


"Hjortronskörd" av Ingrid/elsamaja
image228


"hård" av Aina
image230


"Indra" av ingela
image231


"rock" av Heléne/Len
image232


"kram" kort av Anna N
image233


"Ett dopp i det blå" av Lena B
image234


"MCbrud" av Jessica T
image235


"ok men bara lite" av Kicki
image236


"one-of-a-kind" av MissMian
image237


"PUSS" av Sofia85
image238


"Snöyra" av Camilla E
image239


"So kiss me" av Helena/Willea
image240


"tok" av sosofofie
image241


"å benen blir fulla av spring" av Elin/MOE
image242


"ögonstenar" av Erica w
image244Pust å stånk å stön ;-) jag tror att de är alla bidragen ska gå igenom mappen en gång till nu och så ska jag kolla upp ett par bidrag som kanske ska med :-) men nu orkar jag inte ladda upp nå mera ;-)

RSS 2.0