DT alster

designteamet har skapat, egneetligen är det layouter från slutet av februari men det har varit så mycket uppladdningar här i bloggen så de fick vänta lite :-)


Åsa/Asali har skapat två stycket layouter i 6*12 som är ett av de nyare formaten inom scrapbookingen. Man scrappar alltså på et halvt 12*12papper och man kan välja mellan liggandes och ståendes. Asali scrappar sitt semesteralbum i det formatet.

"Spanare"
image193

Först ut en cool fågel som spanade in alla turister :-) papper från My minds eye - "Bliss" Darling daughter Butterfly/Hot pink" och "Bliss" Love of my life Floral/Hot pink. Rubriken är skriven med thickers från American crafts och "Notes" är stämplat med magnetstämplar från making memories, typsnittet heter "rummage". Övriga dekorationer är vit scrappers floss från Karen Foster, knappar från Foof a la och en bit spets från åsas eget lager :-D


image194

Sen har vi en LO utan rubrik med en härlig förstoring på Åsas dotter som ger sig ut för att bada i havet. Här har åsa använt samma papper ¨som på den övre (My minds eye - "Bliss" Darling daughter Butterfly/Hot pink") fast den andra halvan av det :-D Pappret hon har i grunden är också My minds eye och det heter "Bungalow" Me and my cousins Tiny dots/Orange". Här har hon dekorerat med två blommor, den vita är en Prima - Sprites - Svart och den gråa är en Got Prints? - 79. I övrigt har hon använt svarta minibrads, vit scallop som fotomatta, en bit av ett journalingblad från My minds eye och vit scrappers floss.


Elin/Pylle har scrappat en layout även hon, hennes är i formatet 12*12 som är ca 30,5*30,5cm.

"Varför?"
image195

ja varför? kan man fråga sig när ens dotter äter jord :-O
Elin har använt sig av Cosmo cricket - "Dutch Girl - Audrey" som bas, vit cardstock som fotomatta, svart scallop från Bazzil, knappar från Foof a la och vit scrappers floss från Karen Foster.
Rubriken är utstansad ur svart cardstock med QK-uptown girl som Elin sen har 3D-lackat för å få lite med 3Dkänsla." ? " är thickers - giggles från American crafts och så har hon använt sig av en "Bookplates - Shabby chic Pink" som hon har sandpapprat och sen chalkat på för å få en mer sliten look. Banden är från Elins eget föråd.


Det var allt som vi hade att bjuda på nu, inspireras och njut :-D


glöm inte bort våran skisstävling i inlägget nedanför.///Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0