DT-los

Trots att Elin/Pylle har tjänstledigt pga ankommande bebis ;-) så har hon scrappat en LO till "mig". Å sen senast har även Åsa/Asali hunnit med en ny LO så nu ska ni få lite inspiration :-D

Dessa layouter är verkligen på ett tema ;-) eftersom, som ni kanske vet, båda mina DT-tjejer OCH jag är gravida just nu så blir det lätta detta tema :-)


Först ut kommer Asalis LO "Betydelse"Med papper från My minds Eye, blommor och bling-swirl från Prima, knappar från Foof-a-la och utskuren kvist från ett making memories-papper.
Fjärilen och texten på fotot är rubons från 7Gypsies som heter "Rubbings Coleur - Pretoria". Rubriken är med två olika alfabeten, det lilla är ett Tiny alpha från Making memories och det "stora" är stickers från basic grey.
I övrigt har hon använt brads från American crafts, scrappers floss från Karen Foster och en liten klädnypa som hon chalkat på från YouDo.


Å så Pylles lo på gravidtemat heter "Grow":


Vit cardstock i grunden och sen har hon klippt ut små fyrkanter ur 4 olika mönstrade papper från KImemories bl.a. "Noel-Quilted" och "Noel-Toyland". Rubriken är Basic grey -Sugared - minimonogram och journalingcirkeln är från Making memories - animalcrackers - "jack -tags and borders". I övrigt har hon använt en loopy brad från Karen Foster, turkos Scrappers Floss, band och en clear klocka från Heidi Swapp.


Hoppas ni inspireras, kanske har ni åxå UL-bidler eller sånt på ett gravtest, det är ju så tråkiga färger på dem jämt men åsa gjorde om sitt till svart-vitt å Voila så blev de lite roligare å snyggare att scrappa.


///Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0