Designteamet skapar

Ja nu har designteamet skapat lite åt mig igen :-) även Elin som varit lite mammaledig har ändå skapat en layout åt mig så vi börjar väl med den :-)

"årets första Poolbad"


ÅÅÅ vad jag längtar till sommaren när jag ser denna lo.
Hon har byggt upp LO:n på ett criss cross - pistachio och sedan har hon använt ett canvas - java som "fotomatta" under det mönstrade pappret från making memories - animalcrackers. Pappersringen är åxå från den serien, det är baksidan av pappret "Giraffes". Som dekorationer har hon bl.a. använt sig av en rub-on från Basic grey - sultry, utklippta blommor från ett sassafras lass papper och journalingblad från making memories. Rubriken är skriven med MM Tiny Alpha - turkosa och AC Thickers - daiquiri.


Åsa/Asali har scrappat lite foton från julafton, och sånna har vi väl allihopa nu som vi vill ha scrapapde så de får vara med i albumen? här kommer ltie inspiration till dem:

"Julafton 2007"


Som bas är det ett Prism - herbal garden, sen kommer ett julpapper från KImemories - noel och så "FaLaLa - Atesian Solid" från making memories. Rubriken är skriven med AC thickers - legwarmers och som dekorationer har hon bl.a. använt sig av knappar från Artemio - round plain, utstansade fernblad och rubons som heter "Rubbings Coleur - Pretoria"


Det var allt från oss för denna gången :-)


///Hanna

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Gillar "Poolbad" - har aldrig gjort någon LO med flera kort koncentrerade tillsammans på det sättet. Kanske ska tao ch lifta lite!!!

2009-01-21 @ 11:34:52
URL: http://lavikingascrapp.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0