Höstnyheter

Nu börjar hösten komma smygandes och med den mera scrapvänligt väder :-) Själv har jag fått tillbaka scrapsuget ordentligt nu när det är grått och trist ute. Till dessa höstlayouter behövs det lite höstiga papper tycker jag så kolla in den nya serien Savannah från 7gypsies:
Vi har även fått in härliga rubons med bl.a. fjärilar, fåglar och swirls på, även dessa från 7gypsies:
Välkomna in i butiken att höstshoppa lite eller så kanske vi ses på gävlemässan den 6 September :-D vill ni veta mer om den så kika ett par inlägg ner eller så skriv en kommentar så lotsar jag er rätt!

Ny tävling, Äntligen!

Ja äntligen är det dags för en ny tävling :-) jag vet att flera av er har frågat efter detta och vi har ju tagit det lite lungt över sommaren men hoppas på att komma igång nu :-D med mera inspirerande DT-LO:s, mera tävlingar och mera nya varor i shoppen!

Över till denna tävling som blir en skisstävling med liten detalj :-D jag vill att ni skapar utifrån skissen nedan, det är fri tolkning som gäller så ni kan vrida och vända eller ta bort och lägga till men de ska kunna synas att ni utgått från skissen. Spets räknas också som band.

Den lilla detaljen är att ni måste ha med band :-) inga krav på hur mycket eller hur litet eller med vilken teknik men nått band och om ni tycker erat band syns dåligt så får ni gärna skriva vart det är på LO:n :-D

Skissen:*Scrappa efter skissen, och ha med band!
*Din LO vill jag ha senast den 30/9 kl 23:59,
*Skicka den till min mail hanna_marie_larsson@hotmail.com 
*Märk mailet med "Skisstävling September".
*Juryn består av mig och mitt DT 
*Priset är ett presentkort på 200kr!
*Max 1 bidrag/person


Bidragen kommer löpande läggas upp i shopens blogg och då är det fritt att lägga upp sin LO i sin egen blogg eller i sitt galleri m.m.


Denna tävling är öppen för både digiscrap coh vanlig scrapping, kort, altered och layouter, allt är välkommet!!!

vi syns väl där?
DT-alster

DT-tjejernas senaste alster, de har fått skapa med bl.a. papper från "Sassafras lass"


Asalis "4 st Humlor"


Alla papper är från "Sassafras lass - Sunshine Lollipop", scallopkanten och journalingrutan under rubriken är från samma serie även dem är är s.k. "Stickers Journal tags". Åsa har även använt ett vitt cardstock som bas, minibrads från making memories, utstansade myror, band, och till rubriken är det Thickers "Daquiri" från American crafts. Journalingrutan som hon skrivit på är från ett spiral journaling block som heter "Addie" och datumet sitter i en bookplate.


Pylles "Vårmarknad"


Elin
har förutom sassafras lass papprena använt sig av ett "Reminisce - Eek Doublesided" som bakgrundspapper och ett vitt cardstock som "fotomatta" under alla smårutorna. Även Elin har använt sig av "Daquiri" thickersen i rubriken, minibrads från making memories och band. Nere i högra hörnet har hon sytt korsstygn med scrappers floss i en härlig turkos färg.


Välkommen in i butiken att frossa Sassafras Lass ;-)

RSS 2.0