God Jul!

Vi på scrapbookbutiken.se vill önska alla våra kunder en riktigt GOD JUL!Tändsticksask som Asali dekorerat med pappret "FaLaLa - Glittered Poinsettia" från Making memories, "Prima Belle Fleur - Green poinsetta" och ett filthjärta som hon klippt ut från ett filtband från Queen&co. God Jul har hon stämplat med magnetstämplarna "Rummage" från making memories.


Hon har även scrappat en layout med dessa julpapper från Making memories

"Lucia på dagis"


Förutom pappret "FaLaLa - Glittered Poinsettia" har hon även använt "FaLaLa - Music Note" från samma serie. Även här har hon använt blommorna "Prima Belle Fleur - Green poinsetta". Bakgrundspappret är ett "Corduroy - Dark Burgundy", bladen är utstansade ur ett "Canvas - Leapfrog". I övrigt har Asali använt en "Bookplate - Antik koppar", "MM Tiny Alpha - Beige", "Sakura - Soufflé White" och "Mini Brads Circle - Primary".
Åter igen, till er alla från oss alla, en Riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!!!

Vinnaren!

Ja nu har vi äntligen röstat fram en vinnare! vi vet att ni blivit otåliga men då det tidigare en gång kommit bort bidrag på vägen med mail så vill vi inte rösta direkt utan ge det några dagar först sen har vi haft både jobb, skola och barn som krävt ltie extra av oss på senaste tiden både jag och tjejerna i mitt DT.

Men den som väntar på nått gott ;-) (väntar ALLTID för länge) hihi

å vinnaren är.................................................................


...................................Spänningen stiger.......................

"Syskon" av Anna-Maria/Rimna!

GRATTIS!!!! säger vi på scrapbookbutiken och här kommer en liten motivering:

En stilren Layout med små söta dekorationer som ger fokus åt fotona. De milda fina färgerna ger layouten en mjuk känsla som förhöjs av dekorations "orden". En härlig tolkning av Asalis layout! Ett hemligt paket kommer på posten!Övriga på pallen var:

2: Cattis med layouten "Melvin
3: Pysselpetra med layouten "målmedvetet"
Delad med:
3: Mia med "Tankar"
4: Lotta Bark med layouten "Pion"


Många fler layouter var åxå med och tampades in i det sista! och vårat "val" var definitivt inte enkelt :-)///Hanna


Tävlingsbidrag - sista uppladdningen

Ja nu har deadlinen varit för tävlingen att Lifta Asalis underbara LO. Vi har fått in ett gäng fina bidrag och nu kommer sista uppladdningen av dessa. Sen återstår "bara" för mig å Asali att rösta fram en vinnare.

"en liten filur" av Tindela/Jenni"busfia" av Sofia E"bara ögon för varandra" av Marie"fav scrapmusic" av Tina J"melvin" av Cattis"målmedvetet" av Pysselpetra"sov sött" av Anna-Lena/MissGoldie"tankar" av Mia/joggemia"Tårar" av Eivor/Ejja"Vårblommning"av linus

Så det var alla bidragen som jag fått in, inkl nått som låg i skräpposten :-D men om just ditt bidrag ändå inte är bloggat så maila mig direkt så får vi lösa de :-)


//Hanna

RSS 2.0