Nyheter

Ja nu är det dags för en uppdatering av de nyheter vi har fått in i butiken.

Som vanligt så kommer de löpande in D-ringsalbum från American Crafts eftersom det är en av våra storsäljare. Just nu har vi i 12*12 hemma i färgerna: Röd, grön, mörkblå, rosa, mörkrosa och Turkos.

Ni hittar dem under Album - Album 12*12 i butiken för endast 169kr/st

12x12 Album - ljusrosa12x12 Album - Modern rosa


Sen har de kommit lite mera nyheter också, förutom nya färger på fluid chalk så har det även kommit in chipboarddekorationer från Bazzil i formerna av nycklar och swirls:

Craft Chips - FlourishesCraft Chips - Keys

Finns i butiken under dekorationer - chipboard för endast 39kr/frp.


Kika in i butiken å kolla i våran kategori "Nyheter" för mera nytt och påfyllt!


Hoppas ni har en underbar sommar och massor av sol!


///Hanna

DT skapar

En lite snabbare inlägg idag om DT-tjejernas nya LO:s, allt material finns som vanligt i shopen och om det är nått särskilt du undrar vad de är så skriv en kommentar å fråga :-D

Först ut har vi två LO:s från Åsa/Asali.

"Söta E" är en LO som är gjord med mestadels papper från Basic greys serie Sugared men även spillbitar från my minds eye finns att upptäcka:"E" är en monogrambokstav från Basic grey - Sugared och "söta" är alfabetsstickers från samma serie. Utstansade fotoankare finns under dekorationer - utstansat i butiken.


Sen har hon gjort en LO som heter "Okej då, du får fota 1 gång till".


Svart CS, papper från Rusty Pickle - pirate princess, sassafras lass - sunshine lollipop och Reminisce - Live out Loud - Tell Me About It. "1 gång till" är skrivet med Thickers - Jewerly Box - "Shamrock". Den rosa chipboardfyrkanten med ett E i är Pirate Princess - "CB Alphabet".


Pylle har scrappat en LO även hon och hennes LO handlar om dotterns födelsedag:


Papper från sassafras Lass och Making memories - garden party, ljusrosa cs, svart Eylet scallop. Giraffen är en Chipstickers från Basic grey - Sugared. Blandade brads från making memories (de gula) och American crafts (de vita).


Som sagt, vill ni veta nått mer om tjejernas alster så skriv en kommentar.


///Hanna

RSS 2.0