DT inspiration

Här kommer återigen några vackra layouter och kort från designteamet att inspireras av.

Idag börjar vi med Pylles alster, hon har scrappat layouter i liggande lettersize som är 8,5''*11''. Lettersize är USA:s svar på vårat A4 kan man säga fast det är lite kortare å lite tjockare.

"Hanna"


Här har Elin scrappat om MIG :-D (mallig) hon har använt sig av Canvas-Raven (svart) som bas och sen har hon två papper från Sassafras lass Ett som heter "Sunshine Lollipop - Gum drop garden" och baksidan av ett som heter "Pocket full of Rosies - Piccadilly". Det rosa pappret är baksidan av ett papper som heter Making memories "Garden Party - Dots".

Till dekorationer har hon skurit ut löven från ett papper från making memories som heter "5th Avenue - Sophia Flocked Leaves" sen är det blommor som heter "Prima - sprites" och hjärtat är från en förpackning med "Sugared - Chipstickers". Minibrads från "making memories - primary" och bokstäverna i "notes" är "AC Serendipity remarks - color 3".


Hennes andra layout i lettersize är en lite retro LO om Pylle som lite med sin pappa:

"Pappas flicka"


Ett härligt 80-talsfoto med en liten pylle på. Hon har valt att scrappa med ett "halvenfärgat" basic grey papper från sugared serien som heter "Loved" och i basen har hon baksidan av My minds Eye "Bungalow - At the beach Dragonfly/Cream" (det blå/grå är framsidan av samma papper). De vågade kanterna är mörkbrun scallop och den vågade kanten med hål i är utstansad i mörkbrun cardstock.

Som dekorationer har hon valt utstansade fotoankare i mörkbrunt som finns att köpa i butiken, chipboardhjärtan från basic grey - Sugared, vita minibrads från American Crafts, ett journaling kort och rubriken med "Sugared - Mini Monogram stickers".Sen har vi ju Asalis alster där vi kommer få se både en LO och ett kort:

Först ut kommer Layouten som är i 12*12:

"Furuvik"


I basen har Asali använt sig av ett papper från Basic Greys serie "Blush", pappret heter Delish och matchade utmärkt med de nya papprena från sassafras lass, Här har ju Asali använt sig av baksidan på "Sunshine Lollipop - Sprinkled" från just SassaFras Lass. Till remsorna har hon använt sig av vit cardstock som hon stämplat på med Making memories Magnetstämplar - "Rummage".

I dekorationsväg har hon använt sig av utstansade myror, en bit av ett journalingblad från "Journalers Notebook" och en superhärlig fjäril i Chipboard från "Sugared - Chipstickers". Rubriken är skriven med filtthickers som heter "Leg warmers" från American crafts.


Å så tack kortet:Som bas är det "Prism - Pink Iced", mönstrade är från Imagination Project och heter "Midtown South - The Big apple" och "Midtown South - Walk on Madison Avenue". Även här har Asali använt filtthickers "leg warmers".
Dekorerat med en blomma från "Prima Belle Fleur - Pink poinsetta", ett journalingblad från Making memories.


Hoppas ni blir inspirerade :-D


//Hanna

RSS 2.0