Tävlingsbidrag

Här kommer en till uppladdning med tävlingsbidrag till "Lifta Asali" tävlignen som pågår jsut nu, än är det inte försent att vara med utan sista inskick är den sista november :-)


"midsommar" av Maria


"Pion" av Lotta/Bark


"snorunge" av Pia/engdam


"sov sött" av Anna-Lena/MissGoldieTack för inspirationen brudar :-)

DT-los

Trots att Elin/Pylle har tjänstledigt pga ankommande bebis ;-) så har hon scrappat en LO till "mig". Å sen senast har även Åsa/Asali hunnit med en ny LO så nu ska ni få lite inspiration :-D

Dessa layouter är verkligen på ett tema ;-) eftersom, som ni kanske vet, båda mina DT-tjejer OCH jag är gravida just nu så blir det lätta detta tema :-)


Först ut kommer Asalis LO "Betydelse"Med papper från My minds Eye, blommor och bling-swirl från Prima, knappar från Foof-a-la och utskuren kvist från ett making memories-papper.
Fjärilen och texten på fotot är rubons från 7Gypsies som heter "Rubbings Coleur - Pretoria". Rubriken är med två olika alfabeten, det lilla är ett Tiny alpha från Making memories och det "stora" är stickers från basic grey.
I övrigt har hon använt brads från American crafts, scrappers floss från Karen Foster och en liten klädnypa som hon chalkat på från YouDo.


Å så Pylles lo på gravidtemat heter "Grow":


Vit cardstock i grunden och sen har hon klippt ut små fyrkanter ur 4 olika mönstrade papper från KImemories bl.a. "Noel-Quilted" och "Noel-Toyland". Rubriken är Basic grey -Sugared - minimonogram och journalingcirkeln är från Making memories - animalcrackers - "jack -tags and borders". I övrigt har hon använt en loopy brad från Karen Foster, turkos Scrappers Floss, band och en clear klocka från Heidi Swapp.


Hoppas ni inspireras, kanske har ni åxå UL-bidler eller sånt på ett gravtest, det är ju så tråkiga färger på dem jämt men åsa gjorde om sitt till svart-vitt å Voila så blev de lite roligare å snyggare att scrappa.


///Hanna


Tävlingsbidrag, Lifta Asali

Här kommer en första uppladdning av tävlingsbidrag till våran lifttävling som pågår, men än är det nästan en hel månad kvar att vara med så kolla i inlägget nedanför detta så ser ni vad tävlingen går ut på :-)

"1:a pris" av Helena S


"9mån." av Maria L


"en ängel till vän" av Eleonor P


"fall" av Neliz/Daniela


"skolavslutning" av Kristina A


"syskon" av RimnaUnderbara bidrag tjejer, ku latt se hur olika det kan bli trots at man kollar på samma LO att inspireras av :-D

Har du skickat in utan att du finns med här? Maila mig igen för då har ditt bidrag kommit bort på något vis!

RSS 2.0