Tävling - Lifta asali!!!

Ja nu kommer den utlovade tävlingen, och denna gången kör vi en scraplift.

När man liftar kan man inspireras av hela layouten eller kanske av nått speciellt som färgvalet, fotots placering, tema eller val av papper.

Å så layouten ni ska lifta:

"snart sommar" av Asali/åsa


Denna LO har asali gjort med material från butiken. Papper från bl.a. Making memories - animalcrackers - ella. En stooor bookplate som, hon chalkat lite på för att få lite extra känsla och som pricken över i knytit lite band i :-)


*Lifta åsas LO
*Din LO vill jag ha senast den 30/11 kl 23:59,
*Skicka den till min mail hanna_marie_larsson@hotmail.com 
*Märk mailet med "Lifta Asali".
*Juryn består av mig och Asali. 
*Priset är ett hemligt paket!
*Max 1 bidrag/person
*Både LO.s, kort och altered projekt är välkomna


Bidragen kommer löpande läggas upp i shopens blogg och då är det fritt att lägga upp sin LO i sin egen blogg eller i sitt galleri m.m.

Nyheter

Making memories fortsätter att släppa fantastiska papper och dekorationer och de nya serierna "Paperier" är inga undantag:

Paperier Rouge


Paperier Mocha:
Övrigt som kommit in är Making memories julserie "FaLaLa" och härliga blommor:

 Ny tävling kommer inom kort!!!


Inspiration

Här kommer lite DT-inspiration

"Bustroll" av Elin/Pylle


Vit cardstock som grund, det gröna prickiga pappret är Delaney - scallop från Making memories, sen är det även mönstrade papper från rusty pickle - choklate kisses, MME, och making memories - animal crackers. Titeln är skriven med thickers från american crafts, just detta typsnitt heter giggles och finns för tillfället hemma i färgen "creem".


"V.18" av ELin/Pylle


Bakgrundspappret är Sassafras Lass - "sunshine lollipop - buttercreem bliss" och det randiga är även det från sassafras lass men från serien "Pocket full of rosies" och heter "Secret garden". Rubriken är även här skriven med Thickers - giggles från American crafts och i övrigt har hon använt sig av utklippta blommor, en clearklocka och svarta minibrads från American crafts.

"Ester & Clara" av Elin/Pylle


Criss cross - kisses heter cardstocket som är i basen sen har vi ett mösntrat papper från Basic greys serie sugared som heter "Sweetheart". Molnpappret är från Sassafras lass och heter "Owl Pals - Allure". Det randiga bruna är från Rusty pickle - chokolate kisses, bokstäverna är thickers från American crafts i typsnittet Jewlery box och fågeln är en chipstickers från basic grey.

"Sweetie" Av Åsa/Asali


Baspappret är ett cardstock som heter "prism - coco" och det mönstrade pappret heter "Savannah - Greene" och kommer från 7Gypsies. Som dekortaioner har åsa använt en clearklocka, en stor blomma och några små från prima, "Say it in crystals - black" och ett journalingcard från MME. Titeln är skriven med thickers från american crafts i typsnittet jewlery box och i övrigt har hon använt band, minibrads och chalk.

"Ellen 2år" av Åsa/Asali


Canvas - wisteria som bas, mönstrade papper från KI memories - love Elsie och Sassafras lass - sunshine lollipop, alla mönstrade papper har hon använt baksidan av :-D hon har även använt blommor från Prima som heter "sweet n sassy Cassie" och en chipboardnyckel (Craft Chips - Keys) från Bazzil. Titeln är skriven med två olika typsnitt av Thickers, det rosa är daquiri och det bruna är leg warmers. I övrigt har hon använt band, floss, garn och knappar.

"har jag sagt att jag älskar dig idag?" av Åsa/Asali


Canvas - Java i basen sen mönstrat från MME och en scallopcirkel från making memories - delaney. Titeln är utstansad med QK - studio, blomman kommer från prima och i övrigt har hon använt knappar, garn, svart och vit penna och floss.Jag håller precis på att fila på en ny tävling, men det är lite fullt upp med rean som pågår i butiken så tävlignen kommer upp efter att rean är avslutad :-)

VINNAREN!!!!

Ja äntligen har jag och Asali enats om en vinnare i skisstävlingen :-)

vill ni veta??

vinnaren är....................."Gräsligt söt" av UlrikaJuryns motivering:
"En egen men tydlig tolkning av skissen där fotona är verkligen i fokus. Smådetaljerna får ögat att stanna kvar länge och titta på nya saker och ja, han är ju gräsligt söt åxå :-D"


Å Ulrika grattis säger vi, kontakta mig på hanna_marie_larsson @ hotmail.com så ska du få ditt virituella presentkort :-)


////Hanna

Höstrea

HÖSTREA!!!

Idag är det regnigt och tråkigt här i Bollnäs, så för att ha något att göra så kör jag igång höstens REA!!!


25% På ALLT, inkl. nyheter och reakategorierna!!

Gäller fr.o.m NU fram t.o.m Sön. 19/10-08 kl. 23:59.

Rabatten dras av manuellt efteråt och tänk på att för att uppnå fraktfritt så gäller 700kr efter avdragen rabatt.Nyheter:

Senaste veckorna har vi fått in Album från American crafts till bra priser, papper från making memories serier Animal crackers Och FaLaLaVälkommen in och fynda!


(Vinnaren i våran skisstävling annonseras inom ett par dagar, vi har inte glömt bort det, har haft endel jobb helt enkelt :-) )

Tävlingsbidrag - sista uppladdningen

Nu är jag åter i landet och kan uppdatera med de senaste bidragen. Jag återkommer med vinnaren om ett tag, kanske nästa vecka :-)


"7 år" av ingela


"24" av Mia Johansson


"blåbär" av Karolina "karehed"


"du & din mp3" av Jeanette A


"gos med Lova" av JennyB


"gäng" av Elisabeth H "chinapainter""lever på hoppet" av petraunne


"min ängel sover sött" av LillBlomman


"De sa Ja" av Pernilla "Pillan"


"presentation" av malwa


"Sockertopp" av Johanna "Hannoa"


´"skogen" av malin


"sommarfin" av Lotta Bark


"Gräsligt söt" Ulrika


"Syren" av Veronica "leia"


"trädgård" av Elin S "MOE""Solstrålar" av Lotta E


"underbara son" av Marie


"Vacker utsikt som belöning" av Susanne T


"vatten" av Karin "Essmo"


"Tiden" av Örnen


"Goding" av Susanne S
Har du skickat in utan att blivit bloggad? hör av dig SNARAST innan juryn sätter tänderna i bidragen :-)


////Hanna

RSS 2.0