Inspiration

Nu kommer de lite inspiration från tjejerna i design teamet igen :-) och först ut har vi Asali/Åsa

"Asali"
image245

Här har Asali visat hur man kan macha papper från flera olika tillverkare eller serier utan problem, det rosa pappret och det bruna med prickar är samma papper fast fram och baksida. Det heter "Pop culture - Dot candy" från KImemories. Det turkos/bruna är även det ett KImemories men från "Love Elsie!" och heter "ZOE-Sketch book". det ljusrosa pappret med vit kant heter "Garden Party - DieCut" och kommer från Making memories.

Tagen är utstansad i pappret "Bazzil - criss cross - pistachio" och baspappret är ett "Bazzil - Canvas - pinecone". Hjärtat är en chipsticker från Basic grey - Sugared. Diverse blommor från Prima, large brads från American crafts i brown sugar, minibrads från Making memories (Pastell), Turkos scrappers floss och "mitt nick" är skriver med alfabetsstickers från "Basic grey - blush".Sen har vi två alster från Pylle/Elin, en layout och ett kort.

"Välkommen"
image246

Ett litet välkomstkort till en prinsessa kanske? Här har även Elin använt papper från flera olika tillverkare, "Prinsess" pappret kommer från EK success och finns under övriga tillverkar i butiken. Det prickiga är "Rusty pickle" "Pirate Princess - Elisabeth Swan", det svart/turkosa är från Making memories och heter "5th Avenue - Sophia Flocked Leaves" och sedan har hon använt två olika cardstock, ett "Prism - Pink iced" och ett "Bazzil - criss cross - lily White".

I övrigt har hon använt Blommor från Prima, ett chipstickers hjärta från "Basic grey - sugared" och minibrads från Making memories. Hon har även stämplat med magnetstämplarna "Rummage".


Över till layouten "Tillsammans"
image247

Här har Pylle fått lekt loss med basic greys serie "Sugared" papprena från den serien som hon använt heter: "Dumpling", "Loved" och "Luscious". Hjärtanen och fotohörnet är även de från Sugared-serien, det är chipstickers även här. Perfekta självhäftasnde chipboarddekorationer.

Pylle har även använt "Prism - sugar cream", minibrads från making memories, ett journalingblad från ett spiral journalingblock och så har hon sytt med sin symaskin.Hoppas ni blir inspirerade av brudarna :-)Jag har fått frågor om när nästa tävling kommer och det gör den nu snart jag lovar, denna tävling kommeri nte sluta den 30/4 utan i mitten av Maj eftersom jag och mina brudar är på mässan i gävle första helgen i Maj och har således ganska fullt upp både före det och efter det och inte så mycket tid för röstning ;-) så y tävling kommer inom ett par dagar med slutdatum i miten av maj.


//Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0