Lace cardstock m.m.

Har ni sett de underbara "lace cardstock" från KImemories? Om man inte sett dem i verkigheten så kanske det inte är så lätt å veta hur de faktiskt ser ut. Så jag har skapat en LO med material från shopen.

image7

De bruna blommorna till höger är alltså Lace cardstock, jag har använt mig av en tredjedels "papper". De två mönstrade papprena är fram och baksidan av Love, Elsie - Zoe - Sketch book. Rubriken är skriven med letterstickers från basic grey - Blush och med vita thickers från American Crafts i stilen "Champagne".

Den stora journalingrutan som sticker upp i överkant är 1 av 20 sånna ark som man får i ett fint block, detta block heter "Journalers Notebook" och ligger under "dekorationer - smått blandat...".

Den stora turkosa blomman är en "Sweet n sassy - Dolly" blomma, de små blommorna är "Sweet n sassy - Clueness", Svarta minibrads från American crafts och även den stora svarta braden är från American crafts. Garn hittar ni under "Dekorationer - Band, garn och floss".


Clueness-blommorna och de stora bradsen kommer komma in i shoppen på måndag eller tisdag allt övrigt finns i shopen redan.

Kommentarer
Postat av: Helena

Helt underbar:-)

2007-11-18 @ 20:50:28
URL: http://hmyran.blogspot.com
Postat av: Jessica Carlberg

Vilken fin Lo! Vad är det för metall ring som banden sitter i och vad är det för band (hittar ej detta i shopen)? Undrar oxå vad den ovala journalingen är för något? stickers, stämpel, spot/företag?

MVH Jessica

2007-11-20 @ 19:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0