Fraktfritt på ordrar över 300kr plus 10% på ALLT :-D

Hej allihopa.

Nu har vi kommit igång ordentligt sen våran nystart och vi får in massor av nyheter varje vecka. Idag kom ett paket med Sassafras Lass, Hambly, My minds Eye m.m.


image29 image30 image31


Vi har invaderats av ugglor i olika former och färger och för att rädda oss från denna invasion så har vi fraktfritt på alla ordrar över 300kr, dessutom får man 10% på allt man handlar även Rean fr.o.m NU t.o.m söndag 2/12 kl 23:59
Ni har väl inte missat våran tävling som pågår för fullt i shopens blogg, än finns det tid att vara med!
Välkommen in i butiken (http://www.scrapbookbutiken.se/)

Tävlingsbidrag

Här kommer ett till bidrag till Scraplifttävlingen, denna LO har Ulrika gjort och hon har inspirerats av jultemat, fotonas storlek och placering samt papper lager på lager.


"Julafton 76"

image28
///Hanna

Ett till bidrag

åå det kom in ett till bidrag nu :-D

det är Helena som har tagit sig an ELins LO och hon har inspirerats av de sydda cirklarna och papprenas placering m.m.

"Mammas BUS pojkar":

image27

Tävlingsbidrag.

Vi har fått in en till underbar LO till lift-tävlingen som pågår för fullt. Ni har fortfarande lite tid på er att haka på denna tävling, sista inskick är på söndag, den 2 December kl. 23:59.

Denna LO har Malin (malwa på Scrappiz) skapat och hon inspirerades av temat (jul) och av layoutens upplägg.

"är det till mig"
image25


Blir du inspirerad att vara med å tävla? skicka in ditt bidrag till hanna_marie_larsson@hotmail.com

mer info om tävlingen finns här

//Hanna

DT-LO:s

Nu har brudarna i designteamet skapat en varsin LO igen :-D Såå fina alster, helt underbara helt enkelt :-D

först ut är Asalis LO "Sockersöt" där hon har använt pappret "Bloss" från Urban Lily som grund, remsorna är av pappret "Audry" från cosmo cricket och rubriken är letterstickers från Basic Grey - Blush. I övrigt har hon använt svarta mini brads från American crafts, floss och blommorna är got flowers deux-pink från Prima.

image23

(å visst är Ellen verkligen sockersöt! :-D )


Sen har DT-medlem Elin/Pylle skapat en LO med pappret "Valentine 2" och "Oriental 2" från Best Creation, cardstocken i grunden är Bazzil Canvas-"Bark". Rubriken är  AC Serendipity remarks - color 3 och hon har även använt ett journalingblad från Journalers notebook och en Jumbo Bookplates - Round White som vi har speciall-priset 69kr på :-)

image24


Det var allt för denna gången, visst är brudarna duktiga? Jag är iaf väldit stolt över att ha dessa två som mina designteams medlemmar :-D///Hanna

Ett till tävlingsbidrag

Här kommer ett tredje bidrag till lifttävlingen. Missat den? kolla under kategorin Tävlingar man kan vinna ett fint pris :-D

Här kommer Marias LO "You make my heart spinning around!". Maria har inspirerats av upplägget med papprena, cirkelformerna och placeringen av dekorationer. Hon har uteslutande använt papper från Basic greys serie Mellow.

image22


Mera bidrag vill vi ha :-D

Album m.m.

Idag anlände det lite nyheter igen. Bla. D-rings album från American Crafts i rött, grönt och brunt:

   


De kan se lite tråkiga ut vid första anblicken men det är meningen att man ska scrappa även utsidan av albumet, t.ex. så här:

image14


Annat skoj som anlände var "Sweet n sassy - Cassie", Stora brads från American crafts i ljusbrun, vit och svart och Overlays från Hambly. (fler kommer)


     
///Hanna

Tävlingsbidrag nr 2

Japp nu har vi fått in ett till bidrag till tävlingen där man ska lifta Elin/Pylles "Jul" lo. Denna gången var det en tjej som heter Hanna (fint namn) som hade hoppat på tävlingen. Hon har inspirerats av upplägget, papprens placering, de två cirklarna och att ha rubriken överlappande på fotot.

"Hand i hand"

image12


än är det mer än 1,5 vekca kvar att hoppa på denna tävling så vi hoppas på mängder av bidrag :-D

DT-medlem nr2

Igår ville inte blogg.se riktigt komma överens med mig så det blev bara Elin/Pylle som blev presenterad med sin första LO men här kommer en liten presentation av vårand andra medlem i designteamet.Nämligen Åsa "Asali" Svedberg,
29år från Hälsingland. Åsa Provade image10
att dekorera ett album redan hösten
2004, men började "på riktigt" att
scrappa i januari 2006 då hon var
gravid så även från hennes sida blir
det mycket LO:s med hennes dotter
Ellen som motiv men en och annan
Bom-sida får man se.

Åsas första layout som medlem i
designteamet heter "Trygg" en LO
om hennes dotter där journalingen
lyder: "Om man är ledsen eller rädd
kan det kännas tryggt att få hålla
någons hand".

Åsa hanr använt sig av papper från
Cosmo cricket. cardstock är Prism-coco
Letterstickers Basic grey - Blush.
En journalingruta som hon klippt itu och
använt mittendelen av.


image11En längre presentation av tjejerna, hur de började scrappa, vad de inspireras av m.m. finns att läsa i butiken under "desingteamet".


///Hanna

Designteamets medlemmar

Har ni sett våra två medlemmar i designteamet? om inte så kommer här en liten presentation tillsammans med deras första DT-LO:simage8Först ut har vi Elin "Pylle" Modig,
en 23årig tjej från södra hälsingland.
Hon scrappar mestadels om sin dotter
Ester men en å annan BoM-lo eller
familje-lo kan man få se åxå.
Hon har scrappat sen Augusti 2006
då hon gav efter för mina (Fnyz)
påtryckningar om hur kul det är.


Elins första LO som medlem i
Scrapbookbutikens designteam
heter "M&E". De två brudarna på LO:n
är Elins dotter Ester och min (Fnyz)
dotter Matilda på midsommarafton.


Mönstrat papper från urban lily (California gloss) 
Blommor, Sweet n sassy - dolly  &
got flowers deux - Pink.
Utstansade löv i CS canvas Fern.
Minimonogrambokstäver - Blush
Minibrads från american crafts
Cardstock: Prism - Oxford whiteimage9

Lace cardstock m.m.

Har ni sett de underbara "lace cardstock" från KImemories? Om man inte sett dem i verkigheten så kanske det inte är så lätt å veta hur de faktiskt ser ut. Så jag har skapat en LO med material från shopen.

image7

De bruna blommorna till höger är alltså Lace cardstock, jag har använt mig av en tredjedels "papper". De två mönstrade papprena är fram och baksidan av Love, Elsie - Zoe - Sketch book. Rubriken är skriven med letterstickers från basic grey - Blush och med vita thickers från American Crafts i stilen "Champagne".

Den stora journalingrutan som sticker upp i överkant är 1 av 20 sånna ark som man får i ett fint block, detta block heter "Journalers Notebook" och ligger under "dekorationer - smått blandat...".

Den stora turkosa blomman är en "Sweet n sassy - Dolly" blomma, de små blommorna är "Sweet n sassy - Clueness", Svarta minibrads från American crafts och även den stora svarta braden är från American crafts. Garn hittar ni under "Dekorationer - Band, garn och floss".


Clueness-blommorna och de stora bradsen kommer komma in i shoppen på måndag eller tisdag allt övrigt finns i shopen redan.

Första tävlingsbidraget!Här kommer den första LO:n som vi fått in till tävlingen där man ska lifta en LO som ELin/Pylle i designteamet gjort. LO:n och tävlingsregler finns i inlägget nedan eller under kategorin tävlingar till höger.


Här är Jeanettes tolkning av Elins LO. Jeanettes LO heter "Karlsson på taket" och hon har inspirerats av de runda formerna, den röda färgen och uppläget i stort.

image6Vi vill ha in många layouter till denna tävling :-D så kom igen å skapa lite ni har ju över 2 veckor på er!

Tävling

nu kör vi igång med våran första tävling. Vi rivstartar med en scraplift. LO.n ni ska lifta har Elin/Pylle i designteamet scrappat och vi tyckte den passade bra i tiden nu ;-)


image4


Att lifta innebär att man inspireras av någon annans alster. Man behöver alltså inte göra så likt som möjligt utan du kanske inspireras av färgvalet, rubriken, upplägg eller nån viss dekoration. Det är helt upp till dig vad du inspireras av. Skriv gärna i ditt mail vad det är du har inspirerats av.

I övrigt är det inga krav om  någonting.

Deadline är Söndagen den 2 December kl 23:59.
Jury: Jag och tjejerna i mitt DT.


Maila in din lo till hanna_marie_larsson@hotmail.com. Jag kommer lägga upp layouterna i bloggen varefter de kommer in och när jag har lagt upp just din LO här i bloggen så får du lägga upp den i andra bloggar/gallerier och dyl.


Priset i denna tävling är ett hemligt paket till ett värde av minst 300kr!


///Hanna

VINNAREN!!!!

Så nu har vi haft lottdragning här hemma, jag gick ut till gubbarna i verkstan för att ha både en lottdragare och en kontrollant :-DVinnaren av ett presentkort till ett värde av 500kr!!! är................................................................Serie L, Nr 95!!GRATTIS!!! ta kontakt med mig på hanna_marie_larsson (snabel-a) hotmail.com


och alla ni andra, spar lotterna tills jag har fått kontakt med vinnaren för om ingen kräver sin vinst inom 2 veckor (tom. den 29 november-07 kl 23:59) så drar jag en ny vinnare.

In i shopen med er nu ;-)


///Hanna

Nyheter

Nu har nyheterna börjat välla in i butiken. Kolla in under nyheter, där finns både en kategori med papper och en med allt övrigt som kommit in idag.


Jag håller även på att ändra lite i butiken så den blir som jag vill ha den så ni kanske märker att det händer smågrejer då å då ;-)


Nä nu ska jag packa upp alla dessa nya varor på hyllor åxå så jag kan dra lott sen ;-)


Så in å kolla in nyheterna nu så kanske det är DU som vinner det där presentkortet å kan frossa lös i alla dessa nya godingar ;-)


///Hanna

Lottdragning och nya varor

Ja idag händer det massa roligt i bloggen. Först å främst så kommer jag under eftermiddagen dra lotten om vem som vinner ett presentkort värt 500kr! 


Ännu roligare är att det kommer ett lass med varor idag som jag ska få upp i shopen så fort jag bara kan. bl.a är det varor från Love, Elsie - Noel och Zoe, Pop Culture, filtband, m.m m.m Det är sååå mycket snyggt så det får ni inte missa :-D 


Ikväll kommer även våran första tävling läggas upp här i bloggen så kika in senare å låt er inspireras!


//Hanna

1 Vecka

Ja nu har jag haft butiken öppen i 1 vecka, det känns superkul men ännu roligare blir det när de planerade leveranserna kommer ;-)

Kan fresta er med lite KImemories - Pop Culture eller med lite Love, Elsie kanske :-D


Lottningen av presentkort bland er som handlade under första veckan kommer inom ett par dagar, jag vill att alla ska ha fått sina paket när jag lottar så ni har era lotter beredda ;-)


///Hanna

Tack

tack för hjälpen tjejer :-D

Var borta på förmiddagen så jag lottade nu. Två av er var lite sena att kommentera men ni fick vara med i utlottningen iaf, bara för att ajg är så snäll ;-)


Den som får ett litet paket på posten är......

Maria (Marajjah) med kommentaren:


"American Crafts papper och såklartlite mera chipboardfigurer"


Maila din adress till mig på hanna_marie_larsson [@] hotmail.com så kommer det nått litet paket snart :-DFör att svara på det ni ville att jag ska ta hem så var det ingen av er som var ute å cyklade utan det var sånt som jag funderat på, scrappy glue hade jag inte tänkt på men det tål att tittas på åxå. Thickers och sassafrass lass känns som självklarheter ;-)


///Hanna


Helg

Nu är det helg, och det innebär att det snart bara är 2 dygn kvar av öppningserbjudandet, har du missat det? kolla på shopens förstasida å läs där, bl.a. så är det fraktfritt på alla ordrar över 100kr!


I helgen, början av nästa vecka kommer jag lägga ett par ordrar så det kommer dimpa in massa nytt snart nog, ska börja med att fylla på med papper och dekorationer för nu har jag en bra bas av verktyg, förbrukningsmaterial m.m.

men som jag sagt tidigare, vad vill NI ha?

Bland alla som skriver en kommentar i detta inlägg och berättar vad NI vill att jag ska ta hem till butiken så lottar jag ut ett litet hemligt paket med ett värde av ca: 50kr.
Ni har fram till imorrn bitti kl 09:00 på er att kommentera, sen lottar jag :-D///Hanna

Butiken skaffar blogg

Japp nu har Scrapbookbutiken fått sin egen blogg, tjoho! arbetar mig sakta frammåt med allt sånt här runtomkring butiken.

Första veckan har varit lite hektisk såhär långt. Massa ordrar mån-tisdag, lite lugnare idag. Snart kommer jag beställa hem massa mer så det blir lite mera dekorationer och papper. Första inköpen blev ju mycket basgrejer som drog iväg kostnaderna, som chalk, lim m.m.


Ni får gärna komma med förslag på vad NI tycker jag ska ta in till butiken så jag vet vad det finns efterfrågan på.


Håll även koll här i bloggen för snart kommer jag lägga ut den första tävlingen :-D och sen kommer DT-tjejernas LO:s läggas ut här :-D

///Hanna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0