Inspiration

Här kommer lite DT-inspiration

"Bustroll" av Elin/Pylle


Vit cardstock som grund, det gröna prickiga pappret är Delaney - scallop från Making memories, sen är det även mönstrade papper från rusty pickle - choklate kisses, MME, och making memories - animal crackers. Titeln är skriven med thickers från american crafts, just detta typsnitt heter giggles och finns för tillfället hemma i färgen "creem".


"V.18" av ELin/Pylle


Bakgrundspappret är Sassafras Lass - "sunshine lollipop - buttercreem bliss" och det randiga är även det från sassafras lass men från serien "Pocket full of rosies" och heter "Secret garden". Rubriken är även här skriven med Thickers - giggles från American crafts och i övrigt har hon använt sig av utklippta blommor, en clearklocka och svarta minibrads från American crafts.

"Ester & Clara" av Elin/Pylle


Criss cross - kisses heter cardstocket som är i basen sen har vi ett mösntrat papper från Basic greys serie sugared som heter "Sweetheart". Molnpappret är från Sassafras lass och heter "Owl Pals - Allure". Det randiga bruna är från Rusty pickle - chokolate kisses, bokstäverna är thickers från American crafts i typsnittet Jewlery box och fågeln är en chipstickers från basic grey.

"Sweetie" Av Åsa/Asali


Baspappret är ett cardstock som heter "prism - coco" och det mönstrade pappret heter "Savannah - Greene" och kommer från 7Gypsies. Som dekortaioner har åsa använt en clearklocka, en stor blomma och några små från prima, "Say it in crystals - black" och ett journalingcard från MME. Titeln är skriven med thickers från american crafts i typsnittet jewlery box och i övrigt har hon använt band, minibrads och chalk.

"Ellen 2år" av Åsa/Asali


Canvas - wisteria som bas, mönstrade papper från KI memories - love Elsie och Sassafras lass - sunshine lollipop, alla mönstrade papper har hon använt baksidan av :-D hon har även använt blommor från Prima som heter "sweet n sassy Cassie" och en chipboardnyckel (Craft Chips - Keys) från Bazzil. Titeln är skriven med två olika typsnitt av Thickers, det rosa är daquiri och det bruna är leg warmers. I övrigt har hon använt band, floss, garn och knappar.

"har jag sagt att jag älskar dig idag?" av Åsa/Asali


Canvas - Java i basen sen mönstrat från MME och en scallopcirkel från making memories - delaney. Titeln är utstansad med QK - studio, blomman kommer från prima och i övrigt har hon använt knappar, garn, svart och vit penna och floss.Jag håller precis på att fila på en ny tävling, men det är lite fullt upp med rean som pågår i butiken så tävlignen kommer upp efter att rean är avslutad :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0